Easy Change

Easy ChangePersonlig fjernhealing

Med denne healing får du mulighed for at blive fyldt op med det, som du har brug for her og nu.


Healingen foregår på et aftalt tidpunkt, f.eks om aftenen. Du skal ikke gøre noget bestemt for at modtage healingen - og den vil virke lige så godt, som hvis du besøger mig i klinikken.


Efter healingen sender jeg mail med, hvad healingen har arbejdet med og skriver hvad jeg får ind omkring din situation med klarsyn.


Hvis du har et bestemt tema, du gerne vil have healing til, kan du fortælle mig det på forhånd og så tager jeg udgangspunkt i det.


Personlig Klarsynslæsning

Har du et område eller tema i dit liv, der føles låst. Det kan være en smertetilstand, et følelsesmæssigt mønster, der sidder fast, eller tvaner, der driller dig – sukkertrang, overspisning, manglende appetit, træthed eller stresstilstande.


Ved en personlig læsning stiller jeg ind på dig og mærker, hvad problematikken kan handle om, og hvad du kan gøre ved det. Læsningen vil give dig en større forståelse omkring din udfordring, og du får konkrete råd til, hvordan du kan gribe forløsningen an.


Jeg sender dig læsningen på mail og svarer på ét uddybende spørgsmål, du måtte have i forhold til læsningen efterfølgende.


Skriv til mig på mail@sigridsommer.dk og vi aftaler nærmere.